CLAY-DAYS

Masterclass 'Groter/groot draaien'

met Aster Caemaert

€ 265

Heb je het draaien al goed onder de knie maar wil je je grenzen verlegen?  ‘Groot’ kan vanalles betekenen, rekening houdende met de verwachtingen van de groep kunnen we focussen op ‘hoog’; cylinders zo goed en hoog mogelijk optrekken. Maar ‘groot’ kan ook ‘breed’ betekenen. We gaan dus een aantal technieken leren om grote schalen te draaien. O.a door het ‘openleggen met een stok. Dag één gaan we de grotere vormen bekijken uit één stuk. Dag twee leren we verschillende delen op elkaar zetten. Tijdens deze workshop moet je minimaal 1,5 kg klei kunnen centreren en optrekken.

Voor deze workshop moet je minimaal 1,5 kg klei vlot kunnen centreren en optrekken. De nadruk ligt op oefenen.

  • Maximaal 10 deelnemers
  • Biscuitbak is niet inbegrepen
  • Er wordt niet geglazuurd tijdens deze workshop

Datums 2024

  • vrijdag 1/03 – zaterdag 2/03
    van 10u tot 16u30 WACHTLIJST
  • vrijdag 12/04 – zaterdag 13/04
    van 10u tot 16u30 

Aster Caemaert

Keramiek is voor Aster zo veel meer dan een eindproduct. Het is een constant ontdekken en herontdekken van de klei. Reeds meer dan 20 jaar is zij begeesterd aan het creëren en schoolde ze zich bij in alle facetten van het pottendraaien, glazuren en stoken. Dit prachtig ambacht werd een manier van leven.
Asters werk is een speelse zoektocht naar zuivere vormen en spannende glazuren. Ze maakt eenvoudig en sterk gebruiksgoed.
Deze passie beleven en delen met cursisten en collega’s zet Aster in haar volle kracht.

Samen met haar zus runt ze het keramiekatelier Aster en Jasmien.

www.asterenjasmien.be

@astercaemaert_ceramics

Inschrijving en annulatie

Schrijf je in via onderstaand formulier. We laten je zo spoedig mogelijk weten of er nog plaats is en dan geven we je de gegevens voor een overschrijving. Na betaling ontvang je een bevestigingsmail. Pas vanaf dan ben je definitief ingeschreven. Kort voor de aanvangsdatum ontvang je nog een mail met praktische info.
Annuleer je meer dan 14 dagen op voorhand, dan wordt het inschrijvingsgeld teruggestort, mits afhouding van €35  administratiekosten.
Annuleer je minder dan 14 dagen op voorhand, dan wordt het inschrijvingsgeld enkel en alleen teruggestort (mits afhouding van €35 euro administratiekosten) als  jij iemand anders vindt die je plaats inneemt.