CLAY-DAYS

WORKSHOPS

Workshop decoreren met engobes, onderglazuren en majolica

met Greet Verbruggen

€ 95

Ben je keramist en heb je zin om je keramiek een extra persoonlijke toets te geven? Of ben je (nog) geen keramist maar wil je graag schilderen op keramiek?
Gedurende deze 2x 2,5 uren-workshop leert Greet Verbruggen je diverse technieken om keramiek te decoreren. Tijdens de eerste les maak je 2 potjes en enkele testplaatjes en leer je decoreren met engobes op ongebakken klei. Tijdens de tweede les leer je werken met onderglazuren en majolica opbiscuitgebakken klei.

Alle materialen zijn inbegrepen in de prijs, alsook 2 gebakken potjes en een gebakken testplaat. Je krijgt ook engobe- en glazuurrecepten mee!

  • je hebt geen voorkennis nodig voor deze workshop, je moet zelfs niet kunnen tekenen!
  • minimumleeftijd is 16 jaar

Datums 2023

  • donderdag 09/03 & donderdag 30/03 van 19u tot 21u30
     WACHTLIJST

Greet Verbruggen

Greet is keramiste en illustrator. Ze tekent al van kindsbeen af en ontwikkelde in al die jaren een heel eigen poëtische stijl. De natuur, dieren en verhalen zijn haar inspiratiebronnen. Door middel van diverse technieken laat ze haar illustraties tot leven komen op kopjes en schalen. 

Greet heeft een opleiding als leerkracht beeldende kunsten en studeerde vorig schooljaar af op het IKA.

@ studiosaga_ceramics
@studiosaga_illustration

Inschrijving en annulatie

Schrijf je in via onderstaand formulier. We laten je zo spoedig mogelijk weten of er nog plaats is en dan geven we je de gegevens voor een overschrijving. Na betaling ontvang je een bevestigingsmail. Pas vanaf dan ben je definitief ingeschreven. Kort voor de aanvangsdatum ontvang je nog een mail met praktische info.
Annuleer je meer dan 14 dagen op voorhand, dan wordt het inschrijvingsgeld teruggestort, mits afhouding van €35  administratiekosten.
Annuleer je minder dan 14 dagen op voorhand, dan wordt het inschrijvingsgeld enkel en alleen teruggestort (mits afhouding van €35 euro administratiekosten) als  jij iemand anders vindt die je plaats inneemt.