CLAY-DAYS

Masterclass kommen en schalen door Vera Stoefs

MASTERCLASS KOMMEN & SCHALEN

door Vera Stoefs

Tijdens deze 2-daagse masterclass leer je hoe je de grenzen van de klei verlegt en hoe een perfecte open curve te bereiken. Deze workshop wordt gegeven door Vera Stoefs.

 

€ 95

 • De masterclass is verdeeld over twee lessen van telkens 3u. Tijdens de eerste les focussen we op  draaitechnieken, tijdens de tweede les komen technieken voor het afdraaien van komen en schalen aan bod.
 • Deze masterclass richt zich tot iedereen die vlot 1 kg kan centreren
 • Maximaal 8 deelnemers
 • Klei en biscuitbak zijn Inbegrepen
 • Er wordt niet geglazuurd tijdens deze masterclass, dat kan indien gewenst op een later glazuurmoment

Datums 2022

 • donderdag 27 oktober van 18u30 tot 21u30
  & zaterdag 29 oktober
  van 14u tot 17u
  WACHTLIJST

Vera Stoefs

Keramiek is voor Vera een levens-noodzakelijke passie. Al dertig jaar ontwerpt en maakt ze keramiek. Ze volgde een opleiding in het IKA (Mechelen), aangevuld met een lange lijst van workshops bij gerenommeerde en hoogopgeleide keramisten in heel Europa. Haar uitgepuurde, verfijnde vormen getuigen van haar gevoel voor verhoudingen en proporties, haar oog voor detail en haar verlangen naar perfectie.

Haar motto ‘Schoonheid brengen in alledaagse voorwerpen”

www.verastoefs.be

Inschrijving en annulatie

Schrijf je in via onderstaand formulier. We laten je zo spoedig mogelijk weten of er nog plaats is en dan geven we je de gegevens voor een overschrijving. Na betaling ontvang je een bevestigingsmail. Pas vanaf dan ben je definitief ingeschreven. Kort voor de aanvangsdatum ontvang je nog een mail met praktische info.
Annuleer je meer dan 14 dagen op voorhand, dan wordt het inschrijvingsgeld teruggestort, mits afhouding van €35  administratiekosten.
Annuleer je minder dan 14 dagen op voorhand, dan wordt het inschrijvingsgeld enkel en alleen teruggestort (mits afhouding van €35 euro administratiekosten) als  jij iemand anders vindt die je plaats inneemt.

We proberen alle mails snel te beantwoorden, check je spambox indien je niets van ons hoort!