CLAY-DAYS

Workshop 'Glazuren'

met Gert De Rouck

€ 375

Deze workshop gaat door op 4 woensdagen van 
Wat kan je verwachten van deze workshop:
-Toegankelijke Theorie: Hoewel er wat aandacht wordt besteed aan de theoretische aspecten, is de presentatie toegankelijk en begrijpelijk. We kicken niet op zware chemische formules als je die in de praktijk niet nodig hebt. 
– Toepassing in de praktijk: De theoretische kennis wordt snel toegepast op het dagelijks gebruik in een keramiekatelier.

We volgen zoveel mogelijk het ritme van de groep; zo starten we steeds met een rondvraag ivm de verwachtingen en die proberen we ook in te vullen. Daarnaast bepalen de deelnemers zelf welke kleurtinten ze willen verkennen in de verschillende testmethodes.

Na deze workshop kan je zelfstandig glazuren maken en nieuwe kleuren ontwikkelen!

  • Syllabus en benodigdheden zijn inbegrepen. Koffie, thee en koekjes worden door ons voorzien.
    Meebrengen: Lunch, schrijfgerief, schort, oude handdoek, FFP3 masker.

Datums 2024

  • 4 woensdagen
    06/03, 13/03, 20/03 en 27/03 
    van 10 tot 16u30 wachtlijst

     

GERT DE ROUCK

Na een paar jaar les in het pottendraaien, begon het gevoel voor glazuur te kriebelen. Eerst voorzichtig nieuwsgierig maar al heel snel kwam het in een stroomversnelling. Als beste leerling van de glazuurklas was hij niet meer te stoppen. Alle glazuurboeken verslinden, nog wat online cursussen en dan experimenteren, onderzoeken, testjes maken, glazuren ontwikkelen, doorgaan tot hij het allemaal een beetje snapt, dat typeert Gert. 

Gert is lesgever bij atelier Aster en Jasmien

Inschrijving en annulatie

Schrijf je in via onderstaand formulier. We laten je zo spoedig mogelijk weten of er nog plaats is en dan geven we je de gegevens voor een overschrijving. Na betaling ontvang je een bevestigingsmail. Pas vanaf dan ben je definitief ingeschreven. Kort voor de aanvangsdatum ontvang je nog een mail met praktische info.
Annuleer je meer dan 14 dagen op voorhand, dan wordt het inschrijvingsgeld teruggestort, mits afhouding van €35  administratiekosten.
Annuleer je minder dan 14 dagen op voorhand, dan wordt het inschrijvingsgeld enkel en alleen teruggestort (mits afhouding van €35 euro administratiekosten) als  jij iemand anders vindt die je plaats inneemt.