CLAY-DAYS

Workshop 'Keramiek & vogels'

met Cat & Do in samenwerking met NATUURPUNT

€ 95

Ben je zoals wij keramiek- én vogelliefhebber en wil je graag vogels in je tuin verwelkomen?
Deze workshop bestaat uit twee delen. In de voormiddag vertelt Bas van de Natuuracademie/Natuurpunt welke vogels in onze tuinen voorkomen, hoe ze te herkennen,  wanneer en hoe je ze het best voedert, welke nestkast voor welke vogel en nog veel meer vogelweetjes.

In de namiddag gaan we aan de slag met klei!
We maken voederhuisjes, nestkastjes, vogelbadjes…
Wie kan draaien doet dat aan de draaischijf. Als je  geen ervaring op de draaischijf hebt, leren we je hoe je met opbouwtechnieken leuke resultaten kan bereiken!

  • vanaf  jaar 16 jaar
  • voor opbouw is er geen ervaring nodig
  • draaien is enkel mogelijk als je al kan draaien (een workshop van 3u is niet voldoende om ingewikkelde vormen te leren maken)
  •  klei en bak van 3 stuks zijn inbegrepen

Datums 2024

  • zaterdag 14 september
    van 10 tot 16u30 

     

Bas De Ketelaere

Bas(tiaan) De Ketelaere is een bevlogen vogelkijker, . Dat houdt in dat hij vaak terug te vinden is met een verrekijker in de hand en ogen in de lucht, genietend van de eerst zingende tjiftjaf of een overvliegende buizerd. Deze passie voor vogels deelt hij maar al te graag met andere liefhebbers, en dat doet hij aan de hand van vogelcursussen. Doorheen het hele land geeft hij cursussen en lezingen over vogels, van roofvogels tot tuinvogels, van vogeltrek naar nestgedrag. Er is zoveel te vertellen en te ontdekken in de wereld van onze gevleugelde vrienden, en Bas neemt je met veel plezier mee in dit verhaal.

Inschrijving en annulatie

Schrijf je in via onderstaand formulier. We laten je zo spoedig mogelijk weten of er nog plaats is en dan geven we je de gegevens voor een overschrijving. Na betaling ontvang je een bevestigingsmail. Pas vanaf dan ben je definitief ingeschreven. Kort voor de aanvangsdatum ontvang je nog een mail met praktische info.
Annuleer je meer dan 14 dagen op voorhand, dan wordt het inschrijvingsgeld teruggestort, mits afhouding van €35  administratiekosten.
Annuleer je minder dan 14 dagen op voorhand, dan wordt het inschrijvingsgeld enkel en alleen teruggestort (mits afhouding van €35 euro administratiekosten) als  jij iemand anders vindt die je plaats inneemt.